Booking

Ta kontakt

Daniel Alexander Tennøy Lien
Epost: Leder@bigbusinessband.no

Hva tilbyr vi?

Enten du planlegger firmafest, julebord, sommerbord, koldtbord, bryllup, jubileer eller annen sosial sammenkomst – Big Business Band vil være et stilfullt innslag i ditt arrangement! Vi tilbyr variert musikalsk underholdning, som spenner fra lett hørbar og dansbar swingmusikk og fengende latinorytmer til moderne populærmusikk, rå disco og funky musikk for den ultimate party- og danseopplevelsen.

Vi har lang erfaring med å sette sammen og tilpasse et musikalsk program til så og si enhver anledning og ethvert behov. Stort sett består en normal spillejobb av tre sett fullspekket med den tøffeste sounden livemusikk kan by på, der hvert sett varer i 45 minutter med 15 minutter pause i mellom til å hvile danse- og rockefoten. Den eksakte lengden på jobben, rammene rundt og prisen avgjør vi i samtale med deg.

Dersom dere er ute etter en helt unik opplevelse tilbyr vi også vårt helaftens showkonsept Big Business Night, der vi legger hovedfokuset på musikk fra tiden rundt 70-tallet. Dette er en ubetinget suksess for anledninger der feststemningen skal til topps, og er velprøvd i anledninger som blåtur og temafest. En perfekt anledning for å finne frem de gamle slengbuksene fra innerst i skapet og go funky med oss!

Big Business Night 2017. Foto: Ramundo Miralles, Foto NHHS